Mom & co.

Kom je bij ons voorbereiden op het grootste life-event ooit!

4 weekse zwangerschapscursus

Mom & co’s ultieme en meest uitgebreide training

De 4-weekse zwangerschapscursus  met mindfulness en hypnobirthing elementen is Mom & co’s ultieme, meest uitgebreide en complete zwangerschapscursus waarin we je álles leren wat we weten. De cursus bestaat uit 4 gezellige, informatieve avonden uit met lekkere hapjes en drankjes, waarbij je je helemaal onderdompelt in de babymodus. 

Omdat de 4-weekse cursus over een langere periode is verdeeld, groei je niet alleen als stel in de materie, maar bouw je ook een band op met de rest van de groep en heb je veel aan elkaar. 

Zo leg je een basis van positiviteit, vertrouwen en verbinding.

Al onze cursussen zijn ontwikkeld door verloskundigen en worden meestal gegeven voor verloskundigen en soms door ervaren geboortewerkers, en er is veel ruimte voor vragen.

Naast de groepscursus ontvang je onze exclusieve E-book. Daarin vind je ál het cursusmateriaal, de hypnobirthing tools en opdrachten voor je date nights. Want naast onze bijeenkomsten, ga je natuurlijk thuis verder met de voorbereiding. 

Zeg nou zelf; zo wil je toch naar de komst van je kindje toeleven?

€399,-

Waarom Mom & co?

Voordelen van de zwangerschaps-
cursus:

 • 4 interactieve en gezellige groepsbijeenkomsten.
 • Mom & co’s meest uitgebreide en complete zwangerschapscursus.
 • Contact en verbinding met medecursisten, vaak ook nog na de geboorte.
 • Persoonlijk contact met de verloskundige en veel ruimte voor vragen.
 • Alles over de bevalling én een beetje kraamtijd.
 • Voor alle scenario’s; thuis en in het ziekenhuis. Ook als het anders gaat dan gehoopt.
 • Creëer een positieve mindset en vertrouwen voor de komst van je baby.
 • Alle Mom & co tools zoals ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
 • Affirmaties en visualisaties
 • Exclusieve Mom & co e-book met al het cursusmateriaal.
 • Input voor date nights om zo nog meer een team te worden.

REGIE EN VERTROUWEN ALS TEAM VOOR JOU ÉN JE PARTNER

Tijdens de 4-weekse Zwangerschapscursus nemen we je mee vanuit onze ervaring en expertise als verloskundige. We gaan samen de hele bevalling door, we leren je alles over de geboortefases en de praktische en mentale ondersteuning die je daarbij kan inzetten. Hoe werkt het  autonome zenuwstelsel en de wisselwerking van hormonen? En hoe kan jij je onderbewustzijn programmeren? Je krijgt allerlei fijne tools uit hypnobirthing en mindfulness zoals visualisatie, affirmatie, massage- en ademhalingstechnieken om ontspannen de bevalling in te gaan. Zo krijg je niet alleen houvast en regie in het geboorteproces, maar vooral het vertrouwen om het proces als team aan te gaan.

Maar wat als het anders loopt? Wat kan je verwachten bij een medische bevalling? Leer bij ons alles over de meest voorkomende medische indicaties, pijnstilling en de Brains-methode die je meer regie geeft bij medische beslissingen. De 4 avonden van 2 á 2,5 uur zijn interactief; je oefent, stelt én krijgt vragen, en we maken gebruik van ondersteunende video’s in onze mooie uitgebreide presentatie. We sluiten de cursus af met de start van jullie als gezin samen: de kraamperiode, want dan begint het eigenlijk pas écht. Wat kan je verwachten in de eerste weken na de geboorte, waar moet je op letten en wat zijn de do’s en dont’s? Kortom, deze complete zwangerschapscursus een volledige voorbereiding voor jou én je partner op een leuke en interactieve manier. Bewust, maar down to earth.

Inloggen

Send Message

My favorites