fbpx

Waarom de 2-weekse zwangerschapscursus?

Zwangerschapscursus in Amsterdam van twee weken (€329,-)

Wat kun je verwachten tijdens de 2-weekse zwangerschapscursus?

Onze 2-weekse zwangerschapscursus in Amsterdam is een uitgebreidere variant op de 1-daagse zwangerschapscursus en volg je ook nu samen met je partner. Deze variant is iets uitgebreider en de stof wordt over twee dagdelen verdeeld. Het grote voordeel van deze 2-weekse zwangerschapscursus in Amsterdam, zijn de twee bijeenkomsten waarin we je meenemen in ons verloskundigen-vakgebied en de meest actuele medische kennis die we volop met je delen. Dit doen we door uitgebreid stil te staan bij de verschillende fasen van de bevalling, ons idee achter ‘samen bevallen’, de bevalling, de geboorte van jullie baby en nog heel veel meer.

Zo kun je de informatie van het eerste deel eerst goed thuis verwerken. Tijdens de tweede bijeenkomst komen we nog terug op de behandelde stof uit les 1. Tussentijds krijg je ook nog oefeningen mee voor thuis, die ook weer tijdens het laatste deel van de 2-weekse zwangerschapscursus worden behandeld. Samen bevallen gaat zo ook voor partners meer leven en jullie gaan zo goed samen voorbereid de bevalling tegemoet.

Heb je nog vragen, kijk dan ook op onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

De voordelen van de 2-weekse zwangerschapscursus

  • In twee keer samen met je partner voorbereiden op de komst van jullie kindje
  • Gelegenheid om in les 2 vragen te stellen over het cursusmateriaal
  • Tips vanuit de dagelijkse praktijk
  • Kennisdeling door onze ervaren verloskundigen
  • Contact met mede-cursisten tijdens de bijeenkomsten

Bang dat je toch nog wat mist, of wil je in een rustiger tempo door de stof heen en je zo nog beter voorbereiden? Boek dan de 4-weekse zwangerschapscursus!

Lees meer over; ‘Waarom een zwangerschapscursus?’

Heb je nog vragen?
Laat het ons vooral weten!