Mom & co.

Over ons:

Wij zijn Mom & co

Wie we zijn? Nou dit dus!

Dit zijn we dan. Geen mega miljoenen corporatie met een CEO en CFO, maar drie bevlogen mensen met een flinke passie voor een leuke, interessante stroming binnen de geboortezorg.

Aline, bovenaan de foto, is de ‘founder’ van Mom & co en schreef de oorspronkelijke cursus. Aline  is verloskundige, moeder van Kobe, met een passie voor persoonlijke ontwikkeling wat je ook terug ziet in de Mom & co zwangerschapscursussen. Ze overziet de complete inhoud van de cursus en traint nieuwe franchisers.

Lonneke, linksonder, beheert ons ‘hoofdkantoor’ in Amsterdam, is verloskundige en hoofdtrainer, maakt de planning en regelt alles met onze verloskundige-trainers. Lonneke is ook parttime presentatrice en is met haar pop-up miniclub ‘Club Zeven Alles Geven’ te vinden op verschillende festivals. 

René is getrouwd met Aline, vader van Kobe en doet de dagelijkse gang van zaken van Mom & co, dus kijk niet gek op als hij je mail beantwoord. René is van huis uit cameraman/editor en heeft journalistiek gestudeerd. Hij maakte voordat hij fulltime voor Mom & co ging werken, ook al alle video’s, podcasts, audiobestanden en teksten die we gebruiken in onze zwangerschapscursussen. Daarom klinkt -en ziet het er allemaal zo lekker uit, al zeggen we zelf 😉

Samen met Rolien Magendans maken René en Aline ook veelbeluisterde podcast: Adem In, Adem Uit vol geboorteverhalen én, omdat we er niet genoeg van krijgen, ook Mom & co – de Podcast

Waarom doen we dit?

Een brug slaan tussen zorg en aanstaande ouders.

De ‘missing link’ ontstond voor Aline toen ze hypnobirthing aanschouwde tijdens de geboorte van haar eerste nichtje. Wat ze daar zag maakte grote indruk: Het vertrouwen wat Aline’s zus had in zichzelf en haar lijf, de rust die ze uitstraalde, haar partner die wist wat hij kon doen, het was simpelweg geweldig. Het is de combi van deze bekrachtigende elementen én haar verloskundige kennis wat de basis werd van wat Mom & co is geworden.

Inloggen

Send Message

My favorites