Mom & co.

Kom je bij ons voorbereiden op het grootste life-event ooit!

Privé zwangerschapscursus

Je eigen, op maat
gemaakte cursus

Lijkt het je fijn om bij jou thuis een verloskundige te ontvangen die je een op maat gemaakte privé zwangerschapscursus geeft? Dat kan, en daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Een eerdere, traumatische geboorte-ervaring, een medische zwangerschap of gewoon omdat een 1 op 1 setting beter bij je past. Daar is de privé zwangerschapscursus van Mom & co voor. 

Samen met de verloskundige bereid je van te voren een sessie voor, in de comfort van je eigen huis, die helemaal is afgestemd op jouw wensen en situatie.

Ook ontvang je na afloop van de privé sessie ontvang je onze exclusieve Mom & co e-book, met uitgebreid cursusmateriaal om na de sessie verder te gaan met de voorbereiding.

€439,-

Waarom Mom & co?

Voordelen van de prive zwangerschaps-
cursus:

  • Een 1 op 1 sessie met verloskundige van 3 uur.
  • Een persoonlijke, handgemaakte zwangerschapscursus
  • Inclusief E-book met al het cursusmateriaal, opdrachten en oefeningen.
  • In het Nederlands, Engels of Spaans.
  • Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de cursus vaak altijd (deels)vergoed.
  • Heel goed ook later in de zwangerschap te volgen.

REGIE EN VERTROUWEN ALS TEAM VOOR JOU ÉN JE PARTNER

Naast de cursus ontvang je de  exclusieve Mom & co e-book met al ons cursusmateriaal. Daarmee is de privé zwangerschapscursus van Mom & co in combinatie met het e-book een volledige voorbereiding op de komst van je baby. Tijdens een privé zwangerschapscursus kijken we waar jouw behoefte ligt. Dit kan zijn dat je samen de geboorte helemaal doorneemt, specifiek op jouw situatie.

Het kan ook zijn dat je extra aandacht wil voor het toepassen van de hypnobirthing tools. Dat kan allemaal. Er is uiteraard volop ruimte voor al je vragen. In het e-book vind je alle oefeningen, cursusmateriaal zoals visualisaties, affirmaties, ademhalingstechnieken en opdrachten voor je datenights. De privé zwangerschapscursus kan in het Nederlands, Engels en Spaans (afhankelijk van de locatie) gegeven worden door een van de Mom & co verloskundigen. Als de cursus verder dan 10km van onze cursuslocatie rekenen we 21 cent per kilometer reiskosten.

Inloggen

Send Message

My favorites