De cursus wordt gegeven door verloskundigen met jarenlange ervaring en een prettige liefdevolle mindset. • Wauw! Wat een super krachtige voorbereiding op een prachtige gebeurtenis in je leven. • Wauw! Wat een super krachtige voorbereiding op een prachtige gebeurtenis in je leven. • De naam hypnobirthing komt misschien zweverig over maar zo hebben wij het helemaal niet ervaren. • Wat een ontzettend fijne cursus! Duidelijke filmpjes en genoeg informatie. • Enorm veel aan deze cursus gehad! Je leert hoe een positieve mindset en bepaalde technieken kunnen helpen tijdens het bevallingsproces, zonder dat het heel zweverig wordt gemaakt. •

Mom & co
Laagte Kadijk 148
1018 ZD Amsterdam

KVK-NR: 60945877
BTW-NR: NL001420087B10

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date over cursussen, nieuws en de podcast.

Hi aanstaande mama! Je bent misschien al (bijna) helemaal klaar voor de bevalling. Maar ben je ook al goed voorbereid op de periode na de geboorte? Volg nu onze online cursus ‘Het Vierde Trimester’ waarin we je alles leren over wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een baby en hoe je jezelf weer vind in de rol als ouder, als partner en als vrouw. Ontvang nu €20,- korting op deze cursus met de code ‘NIEUWBEGIN2022″.

X