Privé zwangerschaps- cursus

Lijkt het je fijn om bij jou thuis een verloskundige te ontvangen die je een op maat gemaakte privé zwangerschapscursus geeft? Omdat een 1 op 1 sessie beter bij je past, of omdat je specifieke onderwerpen meer aandacht wil geven. Of misschien ben je al eens eerder bevallen en wil je deze ervaring mee nemen in een volgende geboorte. Dan is onze privé zwangerschapscursus iets voor jou. Samen met de verloskundige creëer je een sessie op jouw situatie afgestemd. Na afloop van de privé sessie die meestal rond de 3 uur duurt, krijg je onze Mom & co webapp met uitgebreid cursusmateriaal om na de sessie zelf aan de slag te gaan met de voorbereiding op de komst van je baby.  

€ 439,-

Meestal (deels) vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

Boek de cursus

Voordelen van de privé zwangerschapscursus

  • Op maat gemaakte zwangerschapscursus
  • Verloskundige komt in jullie eigen fijne omgeving thuis, of indien gewenst bij ons op locatie, of via Zoom.
  • Uitgebreid cursusmateriaal in onze exclusieve Mom & co webapp.
  • In het Nederlands, Engels of Spaans te volgen (afhankelijk van locatie).
  • Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de cursus bijna altijd vergoed!
  • Heel goed ook later in de zwangerschap te volgen.
Boek de cursus
Op maat gemaakt, bij jou thuis. Online ook mogelijk, of in overleg bij ons op een van onze locaties.

Wij rekenen reiskosten van 0,21 cent per km wanneer de sessie verder is dan 10 km vanaf de cursuslocatie.

Naast de cursus krijg je onbeperkt toegang tot de exclusieve Mom & co webapp met al ons cursusmateriaal. De privé zwangerschapscursus in combinatie met onze webapp is een volledige voorbereiding op de komst van je baby. Tijdens een privé zwangerschapscursus kijken we waar jouw behoefte ligt. Dit kan zijn dat je samen de geboorte helemaal doorneemt, specifiek op jouw situatie. 

Het kan ook zijn dat je extra aandacht wil voor het toepassen van de hypnobirthing tools. Dat kan allemaal. Er is uiteraard volop ruimte voor al je vragen. Naast deze sessie(s) krijg je dus onbeperkt toegang tot onze exclusieve Mom & co webapp met alle oefeningen, cursusmateriaal zoals visualisaties, affirmaties, ademhalingstechnieken en opdrachten voor je datenights. De privé zwangerschapscursus kan in het Nederlands, Engels en Spaans  (afhankelijk van de locatie) gegeven worden door een van de Mom & co verloskundigen.

REVIEWS