Wil jij een eigen vestiging van Mom & co runnen?

Dat kan dus!

Wil jij een eigen Mom & co vestiging starten in jouw omgeving? Dan horen we graag van je! Als licentiehouder van Mom & co run je jouw eigen Mom & co locatie. Wij zorgen er allereerst voor dat je helemaal bent klaargestoomd als docent, en dat je een groep kan dragen. We zorgen er ook voor dat je zelf de planning en boekingen kan beheren. We begeleiden je bij het hele proces; we nemen de marketing voor onze rekening, bieden support, en hebben technisch álles geregeld voor jouw licentie. Kortom; we gaan helemaal met je mee in het avontuur!

Ik heb interesse!

Trainer worden bij Mom & co?

Lijkt het jou een mooie uitdaging om onze cursussen te gaan geven bij één van onze vestigingen? Dan horen we graag van je! We hebben een mooie club verloskundigen-trainers, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe (voormalig)verloskundigen die samen met ons de Mom & co missie willen uitdragen naar de wereld: Aanstaande ouders helemaal in hun kracht zetten, en ze voorbereiden op die prachtige en intense periode van geboorte geven en de periode daarna. Je wordt door ons opgeleid om al onze cursussen te kunnen geven en krijgt jaarlijks bij- en nascholingen. En een super leuk netwerk aan lieve collega’s.

Ik wil (misschien) docent worden!

Waarom bij Mom & co gaan werken een super goed idee is en nog meer dingen die je wil weten:

Al onze zwangerschapscursussen worden gegeven door ervaren verloskundigen. We gebruiken elementen van hypnobirthing en mindfulness, die helpen bij het creëren van een positieve mindset. 

We creëren de best mogelijke uitgangspositie voor ouders om de geboorte aan te gaan. We geven ze de tools om beperkende overtuigingen los te kunnen laten en realistische en positieve informatie tot zich te nemen. We richten ons verder op het houden van regie, ontspanning en het kunnen aansturen van het autonome zenuwstelsel.

Als verloskundige heb je de kennis over de fysiologische processen al in huis. Tijdens onze interne opleiding vullen we die aan met nieuwe (wetenschappelijke) inzichten en elementen uit Hypnobirthing; ademwerk; Somatic Experience; mindfullness en meer. Als toekomstig licentiehouder brengen we je daarnaast alles bij wat je moet weten over de management-taken die er bij komen kijken om je eigen vestiging te draaien. Denk hierbij aan systeembeheer, website-ondersteuning, de web-app, boekhouding, opbouwen personeelsbestand, afhandelen klantencontact en veel meer.

Partner drukt op onderrug zwangere, trainer Mom & co wijst aan hoe.

Tip

Vergoeding van zorgverzekeraars.

Wist je trouwens dat alle zwangerschapscursussen van Mom & co door de meeste zorgverzekeraars (deels) worden vergoed?