Werken bij Mom & co

Mom licentiehouder

Wil je een eigen Mom & co vestiging starten in jouw omgeving, dan horen we graag van je! Je runt jouw eigen mini Mom & co en bent dus zelf in het beheer van boekingen, planning etc. Wij begeleiden op afstand, zijn verantwoordelijk voor marketing, zorgen dat je wordt opgeleid en bieden ondersteuning waar nodig.

Ik heb interesse!

Mom docent

Lijkt het je leuk om zelf onze cursussen te gaan geven bij een van onze vestigingen laat dan van je horen. We zijn altijd op zoek naar (oud) verloskundigen die samen met ons (aanstaand) ouders willen voorbereiden op die prachtige en intense periode van geboorte geven en de maanden daarna. Je wordt door ons opgeleid om al onze cursussen te kunnen geven en krijgt jaarlijks bij- en nascholingen. En een super leuk netwerk aan lieve collega’s.

Ik wil (misschien) docent worden!

Mom mothership

Ook op kantoor zijn we regelmatig op zoek naar mensen die houden van hard werken en gezelligheid. Het is fijn als je onze visie deelt en affiniteit hebt met de geboortezorg. We houden ons bezig met het ontwikkelen van online producten, het begeleiden van licentiehouders, het inwerken van nieuwe docenten, de marketing, social media etc. We zijn een platte organisatie waar weinig sprake is van hiërarchie. Zelfstandigheid en zelfsturendheid vinden we belangrijk en is nodig om je prettig te voelen binnen ons team. Denk je dat je iets bij zou kunnen dragen? Neem dan contact met ons op.

Waarom bij Mom & co gaan werken een super goed idee is en nog meer dingen die je wilde weten:

Al onze zwangerschapscursussen worden gegeven door ervaren verloskundigen. We gebruiken elementen van hypnobirthing en mindfulness, die helpen bij het creëren van een positieve mindset. 

In de basis is dat wat we doen; we creëren een zo gunstig mogelijk uitgangspositie voor ouders om geboorte te gaan geven. We reiken ze de tools aan om beperkende overtuigingen los te kunnen laten en realistische en positieve informatie tot zich te nemen. Daarnaast richten we ons op het behouden van regie, ontspanning en het kunnen aansturen van het autonome zenuwstelsel.

Als verloskundigen heb je een groot deel van de kennis over de fysiologische processen al in huis. Tijdens onze interne opleiding vullen we die aan met nieuwe (wetenschappelijke) inzichten en elementen uit Hypnobirthing; ademwerk; Somatic Experience; mindfullness; etc. Als toekomstig licentiehouder brengen we je daarnaast alles bij wat je moet weten over de management-taken die er bij komen kijken om je eigen vestiging te draaien. Denk hierbij aan systeembeheer, website-ondersteuning, de web-app, boekhouding, opbouwen personeelsbestand, afhandelen klantencontact en veel meer.

Partner drukt op onderrug zwangere, trainer Mom & co wijst aan hoe.

Tip

Vergoeding van zorgverzekeraars.

Wist je trouwens dat alle zwangerschapscursussen van Mom & co door de meeste zorgverzekeraars (deels) worden vergoed?