fbpx

Parenttribe

Tribe Nights

Een avond voor vaders en moeders. In Amsterdam. ​

Herken jij ook het gevoel dat je in je eentje alles uitvindt, een tsunami aan gevoelens ervaart, of soms met je handen in het haar zit en toch weer verder gaat. Ons antwoord er op is: deel het! Kom samen en maak ruimte voor deze gevoelens zodat ze je niet overnemen of uitputten maar juist jouw gidsen worden.

Een Tribe Night is een avond om van elkaar te leren, elkaar te inspireren, om echt te zijn over het ouderschap en naar elkaar te luisteren in plaats van elkaar te horen.

Een moment om in te zoomen op jou als ouder. Het gaat niet over je kind maar over jou! Zodat je met een frisse blik en vanuit bewuste keuzes weer de vader of moeder kan zijn die jij het liefste wil zijn voor je kleintje(s).

27 maart is de volgende Tribe Night voor ouders die al een kindje hebben.

De eerste Tribe Night bij Mom & Co, daar wil je bij zijn!

Parent Tribe voor MOM&CO

Net als Mom & Co geloven wij enorm in jezelf vertrouwen. En wij staan zelf ook middenin het proces van zwangerschappen en kinderen grootbrengen. Een kindje krijgen maakt je sterk en kwetsbaar tegelijk. Er is spanning en geluk en dat is soms heel verwarrend. Met Tribe Nights voor (bijna) ouders maken we ruimte hiervoor op een speelse, warme en verbindende manier. Zonder goed bedoeld ongevraagd advies en lange kringgesprekken. Een avond met mensen net als jij.

Speciaal voor Mom & Co organiseert Parent Tribe een avond voor jullie als ouders in verwachting van een kindje.

Een avond om van elkaar te leren, te inspireren en echt te zijn over wat het toekomstige ouderschap met jou doet.

Maar ook een avond om samen met jouw man of vrouw te verbinden en je verwachtingen te delen. En er is ruimte om het samen te hebben over taboeonderwerpen als de druk op je carrière of seks tijdens de zwangerschap.

Open met elkaar zijn over wat er allemaal speelt is wat we bij Parent Tribe doen. Omdat wij geloven dat wanneer je echt en open met elkaar mag zijn, je ook kunt vertrouwen op elkaar en je als team aan dit nieuwe avontuur begint.

Kaarten MOM en Co (per persoon):€ 35,- incl. BTW

Reserveren kan via de website van parenttribe.