Mom & co Hilversum

OVER DE KICK-ASS DOCENT

Willemijn Robbers

Verloskundige – draagdoekconsulent – trainer
  • Verloskundig waarnemer regio Hilversum en draagdoekconsulent.
  • "Het ontwikkelen van vertrouwen in jezelf én je baby draag je voor altijd bij je"
  • Moeder van Madeleine.

Ik werk al 8 jaar met veel plezier als verloskundige. En door de jaren heen heb ik heel wat zorg geleverd aan vrouwen en partners – van start zwangerschap tot en met het kraambed. Een super bijzondere tijd, waarin kracht en empowerment mij altijd nog verwonderen. Nu mag ik dat gaan doen als verloskundige-trainer met een zwangerschapscursus in Hilversum!

Mijn missie

Sinds ik bij Mom & co kwam kijken viel het me gelijk op dat vertrouwen en positiviteit de boventoon voeren tijdens de zwangerschap en de bevalling om zo een mooie geboorte ervaring te creëren. De ontspannings- en ademhalingstechnieken, complete theorie én mensen informeren over als het anders loopt: Super belangrijk. Wat mij betreft heeft Mom & co daarmee alle essentials in huis. Mijn doel als verloskundige is om bij te dragen aan die positieve geboorte ervaring. Spanning en onzekerheden komen ook naar boven, maar ik vind het een leuke uitdaging om hierin ondersteuning te bieden en de mindset op een positieve manier te beïnvloeden.

Naast de ondersteuning zie ik een hele mooie uitdaging om zwangeren en haar partners hier uitgebreid in voor te bereiden. Kennis, ontspanningsoefeningen, weten hoe jullie de regie kunnen houden in een onbekend proces neem ik hierin mee.  Ik werk nu al met veel plezier als trainer bij Mom & co, en start nu met de zwangerschapscursus in Hilversum op mijn eigen locatie om de zwangere populatie in deze omgeving ook die positiviteit en vertrouwen te geven. Ik heb enorm veel zin om jullie te ontmoeten!

Welke cursus kan je bij mij volgen?

  • De ééndaagse cursus
  • De vierweekse cursus 
  • Een privé cursus aan huis 
Hieronder vind je onze groepscursussen agenda met alle cursusdata per maand.

Een kijkje op deze locatie

RECENSIES