Mom & co Roelofarendsveen

OVER DE KICK-ASS DOCENT

Cindy de Groot

Verloskundige – echoscopiste – praktijkeigenaar – trainer
  • Moeder van Pip
  • Door een rugzak vol tools tijdens de baring, heb jij de regie!“ 
  • Verloskundige bij praktijk Kaag & Braassem & eigenaar van Ouder&Kind PLEK in Roelofarendsveen

Met trots draag ik nu de titel: ‘Mom & co trainer’.  Ik doe dit op mijn eigen locatie PLEK in Roelofarendsveen. Dit is een ouder & kindcentrum waar meerdere zorgprofessionals samenkomen. Er is een Ouder & Kind Café voor een goede kop koffie en speelgelegenheid voor de kids. Daarnaast is er een toffe ruimte voor workshops, trainingen en cursussen rondom zwanger zijn en het ouderschap. Op deze manier kan ik op hele complete wijze de zwangerschapscursus van Mom & co aanbieden in de hele regio Leiden.

Mijn missie

Ik wil graag mijn kennis en expertise als verloskundige inzetten om ouders voor te bereiden op een geboorte vanuit vertrouwen. Tijdens een bevalling heb je geen controle over het proces, maar verwar dit niet met regie! Dat heb je zeker wel! Ik ben ervan overtuigd dat je dat bereikt door een realistische verwachting en heldere blik op wat jij nodig hebt.

Het leren kennen van je eigen pijnmechanisme voor je baring, geeft je een rugzak vol aan tools om in te zetten tijdens de baring zelf. Ik heb zelf mogen ervaren hoe een veilig gevoel dat geeft.  In 2020 mocht ik zelf moeder worden van de liefste dochter: Pip, en na deze magische ervaring viel alles op zijn plaats.

Een kijkje op deze locatie

Waarom Mom?

In 2020 volgde ik een mindfull zwanger & bevallen training, waarna ik van plan was om mijn eigen cursus te gaan ontwikkelen. Toen ontdekte ik Mom&co waarin ik precies vond wat ik voor ogen had als ik nadacht over een kwalitatief goede cursus vanuit empowerment. Waarom het wiel zelf uitvinden als het al bestaat? 

En zo ontstond een fijne samenwerking! Ik ben licentie trainer van Mom&co en mag de cursus dus nu naar onze locatie in Roelofarendsveen halen! 

Welke cursus kan je bij mij volgen?

  • De ééndaagse cursus
  • De vierweekse cursus 
  • Een privé cursus aan huis 
Hieronder vind je onze groepscursussen agenda met alle cursusdata per maand.
RECENSIES