fbpx

Het Vierde Trimester. 

En dan begint het eigenlijk allemaal pas…  Jullie nieuwe leven met een baby.

Veel mensen bereiden zich goed voor op de bevalling, maar de periode daarna is vaak wat onderbelicht. Wat komt er allemaal kijken bij de verzorging van een baby? Wat kan je doen voor een goed herstel na de geboorte? Hoe ga je om met veranderingen in relaties? Hoe ga je om met het onderwerp slaap – of het tekort eraan? Welke voeding ga je geven, en waar moet je dan op letten? En wat als je kindje ziek wordt, wat kan je dan het beste doen?

Bij ‘Het Vierde Trimester’ geven we antwoord op bovenstaande vragen met verdiepende informatie, oefeningen, lijstjes en opdrachten. Verder krijg je speciaal voor deze cursus ontwikkelde video’s en podcasts en geven we je een compleet kraamplan. 

Juist tijdens de zwangerschap is het ontzettend belangrijk om je voor te bereiden op de eerste maanden na de bevalling. Want hoe beter je voorbereid bent, hoe fijner jullie deze tijd samen kunnen ervaren.

Wil je een volledige voorbereiding op de komst van jullie baby? Koop dan onze Online zwangerschapscursus in combinatie met Het Vierde Trimester. Jullie krijgen onbeperkt toegang tot jullie eigen online omgeving.

De combinatie kunnen jullie hieronder met 20,- euro korting aanschaffen.

Heb je nog vragen?
Laat het ons vooral weten!