fbpx

Het team van Mom & co

Mom & co bestaat uit een hecht team
van ervaren en bevlogen verloskundigen die met
veel enthousiasme en eigen energie
de zwangerschapscursus geven.

Aline Kiers

Verloskundige / Docent /
Founder van MOM & CO

Lees meer

Aline is al 10 jaar verloskundige. Hoewel ze al die jaren genoot van haar werk, borrelde er altijd iets anders. Iets groters. Toen ze via haar werk te maken kreeg met hypnobirthing besloot ze een opleiding tot hypnobirthing-docent te doen en ontwikkelde haar eigen zwangerschapscursus. Haar idee was om een unieke combinatie te maken tussen wetenschappelijke en medische informatie met hypnobirthing en mindfulness -elementen. In 2016 richt ze Mom & co op. In 2018 mocht ze zelf ervaren hoe het is om moeder te worden, een geboorte die volledig anders liep dan gehoopt maar waar ze toch positief op terug kan kijken. Samen met haar vriend René en zoon Kobe, woont ze in Amsterdam-oost.

Verloskundige Lonneke docent Mom & co

Lonneke Marsmans

Verloskundige / Docent en blogger MOM & CO

Lees meer

Lonneke ken je wellicht als gezicht van de Vue-bioscopen en online series als ‘Zorg is Zo’ en ‘100 dagen, 100 banen’. Maar naast haar werk als presentatrice is ze verloskundige, en wat voor één. Lonneke werkt bij verschillende praktijken in Amsterdam als waarnemend verloskundige. Als docent voor Mom & co combineert ze eigenlijk al haar kwaliteiten en wensen. Heb je haar blog ‘Lonneke verlost’ al gelezen op onze blogpagina? Deze sprankelende Brabantse is vaste docent van Mom & co sinds 2017 en sindsdien hebben vele ouders haar al in hun harten gesloten.

Verloskundige Roos, docent Mom & co Amsterdam

Roos Blok

Verloskundige / Docent / Organisatietalent MOM & CO

Lees meer

Roos is verloskundige en woont met haar man Jiri en dochter Lena in Amsterdam-oost. Tijdens haar zwangerschap volgde ze zelf de cursus bij Mom & co en kreeg ze haar droombevalling: thuis in bad met lieve mensen om haar heen. Deze ervaring veranderde de koers in haar leven; zij wilde tijd hebben voor het moederschap maar ook (aankomende) ouders positief voorbereiden op de geboorte en het ouderschap. Deze combinatie vond ze bij Mom & co, waar ze als docent en organisatietalent onmisbaar is in het Mom & co team. Je kan Roos ook tegenkomen als assistente bij verloskundigen praktijk De Witsenkade.

Sanne Voogt

Verloskundige /
Docent MOM & CO

Lees meer

Sanne werkt als verloskundige bij het geboortecentrum in Amsterdam en woont met haar vriend Daan in Haarlem. Sanne heeft zich sinds 2020 bij het Mom & co team aangesloten en begeleidt aanstaande ouders met veel zachtheid en liefde voor op de komst van hun baby. Een aanwinst voor ons team. Zelf mag Sanne in de zomer van 2020 haar eerste kindje verwelkomen. 

Maria Falkena

Assistente Mom & co

Lees meer

Maria behandeld onze dagelijkse e-mails en inschrijvingen. Zij zal het eerste contact worden dat jullie doorgaans met ons hebben. Maria komt uit de theater en film wereld maar laat zich nu omscholen tot basisschool juf zodat ze ook meer tijd kan doorbrengen met haar dochter Tommie! Verder is haar grote droom het schrijven van kinderboeken.

Iva Eijke

Verloskundige / Docent Mom & co

Lees meer

Iva werkt als verloskundige bij verloskundigen praktijk Astrid Limburg. Samen met haar vriend Rutger volgde zij tijdens haar zwangerschap de cursus van Mom & co en wist toen direct dat ze graag deel van ons team wilde uitmaken. In november mocht zij dan zelf ervaren hoe het is om moeder te worden tijdens de geboorte van hun zoon Arte. Iva vindt de kracht die uitgaat van het vrouwelijk lichaam tijdens de geboorte heel bijzonder en wil graag betrokken onderdeel zijn in de voorbereiding van ouders op de komst van hun baby.

Denise van Eeden

Doula / Docent Mom & co

Lees meer

Denise woont in Amsterdam-west en werkt als doula door de hele stad. Zij begeleidt stellen tijdens de zwangerschap en ze is ook een van de weinige post partum doula’s die ons land kent. Sinds twee jaar geeft zij voor Mom & co de privé cursus op maat aan huis. Denise is lief, zorgzaam en nuchter en bakt de meest goddelijke bananencakes en beter nog: deelt deze graag met anderen 😉 

Heb je nog vragen? We horen graag van je!