fbpx

Wat is het verschil tussen de Vierweekse cursus, de 2-weekse cursus en de 1-daagse cursus?

Inhoudelijk is de vierweekse zwangerschapscursus uitgebreider dan de 2 weekse zwangerschapscursus en de 1 daagse zwangerschapscursus.

We hebben meer tijd om stil te staan bij de zwangerschap, de geboorte en de kraamperiode. Je leert je mede cursisten kennen en het is fijn om 4 avonden je samen met je partner voor te bereiden op de komst van jullie baby. 

De 1-daagse en de 2 weekse zwangerschapscursus zijn qua inhoudt gelijk, alleen de vorm verschilt.  De stof is bij de 2 weekse zwangerschapscursus opgesplitst waardoor er tussen de lessen door tijd is om al het geleerde te laten bezinken en nog vragen te stellen bij de 2e cursusavond.

De 1-daagse zwangerschapscursus en de 2 weekse zwangerschapscursus hebben zoveel mogelijk elementen van de vierweekse zwangerschapscursus zodat ook dit een volledige voorbereiding is. Daarnaast is er ruim cursusmateriaal waarmee jullie thuis verder gaan na afloop van de cursus.

Bij de Vierweekse zwangerschapscursus zal je meer contact met je medecursisten blijven houden, ook na de geboorte. Bij de 1-daagse zwangerschapscursus zal dit niet/minder het geval zijn. Op deze dag zal de sfeer wel heel gezellig zijn, dus als jullie wel contactgegevens uit willen wisselen kan dat natuurlijk altijd!