fbpx

Kinder EHBO cursus bij Mom & co

Niet alleen jouw baby wordt straks geboren, maar ook jullie als ouders. Deze nieuwe rol geeft je nieuwe verantwoordelijkheden en alle daarbij horende emoties over het welzijn van jullie baby.

Daarnaast ontwikkelt je kindje zich razendsnel. Van de ene op andere dag rolt hij om, kruipt hij, trekt hij zich op, loopt hij los. En jij denkt: ‘Wat knap’ en tegelijkertijd: ‘Ojé…’

Wat wat moet je doen als je kindje zich bezeert, verbrandt of verslikt? Hoe je kan je ongevallen in en om het huis voorkomen? Wat zijn de meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen en hoe je moet handelen? 

 

Cursussen

EHBO bureau organiseert bij ons op de locatie Kinder EHBO cursussen om je hierop voor te bereiden:

De EHBO de Basics €69,- ( 3 uur) en de EHBO Plus €119,- (2 x 3 uur of 1 dag in het weekend).

De cursussen zijn interactief en worden gegeven door gecertificeerde en bevlogen instructeurs. Je leert meer over kleine ongevallen (bloedneus, tand door de lip, voorwerp in neus/oor, tekenbeet), verbranding, vergiftiging, verstikking en verslikking, wonden, bewusteloosheid en reanimatie.  

Best wel heftige onderwerpen natuurlijk als je het zo leest, maar super belangrijk dus om te weten hoe dit te voorkomen of te behandelen. 

De workshop is geschikt voor alle (aanstaande) papa’s en mama’s, maar ook voor opa’s, oma’s, ooms, tantes de buurvrouw of jullie oppas.  

Kosten

Als jullie via Mom & co je aanmelden, krijgen jullie €10,- korting op jullie aanmelding voor de kinder EHBO cursus.

Er zijn zorgverzekeraars die de kosten vergoeden als je aanvullend verzekerd bent, dus vraag dit zeker na.

 

Waarom kinder EHBO cursus?