fbpx

Documentatie

We zijn druk bezig deze pagina te optimaliseren. Door de grootte van onze video- en audiobestanden heeft dat wat voeten in de aarde. Daarom vind je hier vooralsnog het handboek van de cursus en krijg je de audio en video’s via een WeTransfer link toegestuurd. Heb je deze nog niet gekregen? Mail dan eventjes naar Sarah op info@momenco.nl

Het handboek is een samenvatting van de stof die in de les in besproken, maar bevat ook alle tools. Het is het leukste als je alleen de delen leest die je in de les al hebt behandeld. Je zult merken dat de stof dan nog beter blijft hangen. Vooruit werken kan natuurlijk ook, maar is vaak minder fijn omdat je de verdiepende uitleg van de docent mist.

Voor alle oefeningen en tools geldt, hoe vaker je ze oefent hoe meer ‘eigen’ ze worden. Zeker als je het ook nog aankleed door andere zintuigen te prikkelen. Oefen je bijvoorbeeld de light touch massage, steek er dan ook een geurkaars bij aan en zet een fijn muziekje op. Je zult merken dat je in diepere ontspanning raakt, en de volgende keer ook sneller op datzelfde niveau van ontspanning terechtkomt!

Lees meer over Waarom de cursus