fbpx

Zwangerschapscursus data

Onze cursusdata

Update:

Tot en met 19 januari 2021 zullen de cursussen via Zoom gegeven worden ivm de aangescherpte maatregelen. Wanneer de maatregelen veranderen hopen we weer fysiek op locatie les te kunnen geven. Dit zal hier dan ook vermeld worden.
Uiteraard brengen we alle cursisten die de nieuwe maatregelen aangaan hiervan op de hoogte.
We vinden het erg jammer, maar weten uit ervaring dat de cursus digitaal bijwonen nog steeds van grote waarde is. Als extra geven we onze online zwangerschapscursus (in eigen tijd te volgen) cadeau aan iedereen die 1 of meerdere lessen niet fysiek kan volgen (t.w.v 199,-).

Het is vervelend dat we met z’n allen in deze situatie zitten en we hadden iedereen die nu zwanger is graag een zwangerschap in rustiger vaarwater gegund. Aan de andere kant is het ook een prachtige tijd voor oefenen in het meebewegen met een proces waarin je weinig hebt aan weerstand, maar positiviteit en vertrouwen je beste vrienden zijn. Ook voor ons telkens weer een reminder hoe waardevol deze lessen uit onze zwangerschapscursus zijn.

Alle lessen zijn bedoeld om samen mét partner te volgen.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat de cursus gedeeltelijk vergoed wordt.
De beste termijn om de zwangerschapscursus te starten is tussen 27 en 34 weken, maar bekijk ook vooral wat goed voelt voor jullie, dat verschilt per persoon.
Is jouw favoriete cursus volgeboekt? Mail ons dan. Wij kunnen dan bekijken of er een extra cursus gepland kan worden. 

Cursustype

Cursuslocatie

26jan18:3021:30Deze cursus is vol, kies een andere datum of boek de online cursus!Cursus in 2 dagen26 januari + 9 februari

Cursus inhalen

Het inhalen van een les op locatie is helaas niet mogelijk. Kijk bij onze FAQ voor meer informatie.

Een online cursusles inhalen is wat gemakkelijker te realiseren, hiervoor kan je het beste even contact met ons opnemen. 

Onze locaties

West

Geboorte in Praktijk

Westerdok 806,
Amsterdam
Zuid

Verloskundigen

Churchill-laan 41,
Amsterdam
Centrum

Mom & co

Binnen Kadijk 193,
Amsterdam
Centrum

Geboortecentrum

Genestetstraat 3,
Amsterdam

Heb je nog vragen?
Laat het ons vooral weten!