fbpx

Waarom de cursus

4-weekse zwangerschapscursus in Amsterdam (€399,-)

Een volledige voorbereiding waarin vertrouwen, een positieve mindset en verbinding centraal staat.

Bereid je maximaal voor met de 4-weekse zwangerschapscursus in Amsterdam. Deze variant van onze zwangerschapscursus onze meest uitgebreide cursus. Tijdens deze vier weken sta je samen met je partner uitgebreid stil bij de komst van jullie baby. Samen toeleven naar dat moment versterkt de band en vergroot de positieve geboorte-ervaring. De complete inhoud, waaronder alle oefeningen en technieken en komen tijdens deze 4-weekse zwangerschapscursus uitgebreid aan bod. Er ligt een grote nadruk op het creeeren van een positieve mindset. Doordat we veel tijd met elkaar en met de groep doorbrengen, komt er veel ruimte voor vertrouwen, positiviteit en verbinding.

Het team van Mom & co werkt in deze 4-weekse zwangerschapscursus intensief met jullie samen aan een goede voorbereiding op de bevalling. Dat betekent o.a. dat we je vertrouwen in het eigen kunnen centraal zetten en een positieve mindset creëren. Er is ook veel aandacht voor jou en je partner. Als team zullen jullie het tijdens de bevalling samen moeten doen. Door te weten wat er van jou en je partner verwacht wordt, zijn jullie goed voorbereid en op elkaar ingespeeld. We zorgen daarnaast dat jullie kennis over de verschillende processen helder is, dat doen we met een heleboel positiviteit en elementen uit de mindfulness en hypnobirthing. Zo werken we op een leuke en realistische manier aan jullie positieve geboorte-ervaring! Lees meer over onze kernwaarden, hoe we dit nog meer doen.

Verbinding met elkaar, de verloskundige en je mede-cursisten. 

Mom & co staat voor alles rondom de geboorte-ervaring van jullie baby. Tijdens deze 4-weekse zwangerschapscursus ontmoet en deel je ook al veel ervaringen tijdens de groepsles. Het leuke tijdens de zwangerschapscursus in Amsterdam is dat je ook je medecursisten leert kennen, vaak blijft dit contact actief, ook na de geboorte. De 4-weekse zwangerschapscursus bestaat uit 4 lessen van 2 á 2,5 uur. 

De voordelen van de 4-weekse zwangerschapscursus

  • In 4 weken bereid je je volledig voor op de komst van jullie kindje
  • Samen met je partner besteed je aandacht aan jullie rollen tijdens de bevalling en het jonge ouderschap
  • Creëren van vertrouwen en een positieve mindset
  • Uitgebreid cursusmateriaal
  • Persoonlijk contact met de verloskundige
  • Contact en verbinding met mede-cursisten

Lees meer over; ‘Waarom een zwangerschapscursus?

Heb je nog vragen?
Laat het ons vooral weten!